Home Old2023-05-02T12:43:38+00:00

Bel ons nu! +32 (0)3 488 00 88

Jij hebt een idee?
wij realiseren het!

Al meer dan 56 jaar specialiseert Bacovo zich in metaalconstructies op maat:

lasersnijden, laswerken, plooien en graveren in staal, inox en aluminium.

Van één stuk tot kleine en grote oplages.

ONTDEK WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN MAKEN

In de kijker

Ontdek onze lascobot die voor ongeëvenaarde efficiëntie en precisie zorgt

Ontdek onze lascobot die voor ongeëvenaarde efficiëntie en precisie zorgt Met trots introduceren we onze nieuwste aanwinst: de TruArc Weld 1000 van de gerenommeerde fabrikant Trumpf. Dit geavanceerde geautomatiseerde booglassysteem brengt een revolutie teweeg in onze lasprocessen. Want uitgerust met een cobot, zorgt de TruArc voor een ongeëvenaarde efficiëntie en precisie. In tegenstellingMEER INFORMATIE>

Bacovo stelt gloednieuwe buizenlaser voor

Bacovo stelt gloednieuwe buizenlaser voor De tijd staat niet stil en dus Bacovo ook niet. Vanaf November zal Bacovo in het bezit zijn van een gloednieuwe buizenlaser.Om al een impressie te geven van wat deze machine kan uitvoeren… Klik dan zeker eens op de foto en bekijk het filmpje! MEER INFORMATIE>

Onze realisaties

Ontdek onze metaalconstructies voor machinebouw, meubilair, interieur, keuken- en horeca-inrichting en beveiliging. Je mag rekenen op een deskundige uitwerking en een kwaliteitsvol, perfect braamloos eindresultaat.

Metaalbewerking

Bacovo is gespecialiseerd in metaalconstructies op maat. Onze ruime voorraad, modern machinepark en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat je project nauwkeurig en stipt wordt uitgevoerd.

Hulp nodig?

Al meer dan 56 jaar specialiseert Bacovo zich in metaalconstructies op maat: lasersnijden, laswerken, plooien en graveren in staal, inox en aluminium. Van één stuk tot kleine en grote oplages.

Go to Top