Metaal
op maat

  • Bacovo metaal op maat

Hulp nodig met jouw idee? Wij maken het voor je in staal, inox of aluminium

Jij hebt als professional een plan? Dan zijn wij je partner! Eerst werken we je idee uit in een model. Aan de hand van een schets, een CAD CAM tekening of een bestaand model maken wij een 3D-ontwerp.

Metaalbewerking met een hart voor vakmanschap

Met die technische tekening gaan wij aan de slag. In de productiefase voeren we de nodige bewerkingen uit om tot het eindproduct te komen, zoals , , , , parelstralen en lakken. Dit gebeurt in ons eigen atelier door onze goed opgeleide medewerkers. Wij leveren al onze (eind)producten braamloos af! We gaan verder dan enkel metaalbewerking. Wij snijden, frezen, lasercutten en lasergraveren ook plexiglas.

Moderne machines

Wij zijn trots op ons machinepark. We beschikken over meerdere lasposten, plooi- knip- en ponsbanken en bewerkings- en afwerkingsmachines zoals een performante ontbraammachine. Het neusje van de zalm is onze lasersnijder, de Finn-Power L6 en onze CNC plooibank van Bystronic met een plooibereik van maar liefst 4 meter.

Grote opslagcapaciteit

Bacovo beschikt over een groot magazijn met een ruime voorraad aan staal, inox en aluminium. Wij hebben de meeste diktes en kwaliteiten op voorraad zodat onze uitvoeringen snel kunnen starten en je project geen vertraging oploopt.

Safety first

De veiligheid van onze medewerkers is prioritair. Ze gebruiken PBM’s en dragen aangepaste bedrijfskledij. We leggen veel focus op orde en netheid in onze bedrijfsgebouwen en we richten onze werkomgeving zo optimaal en ergonomisch mogelijk in. Onze machines worden regelmatig gekeurd volgende de wettelijke verplichtingen.

Voor diverse sectoren

Wij werken voor zeer diverse opdrachtgevers zoals machinebouwers, interieurbouwers, decorbouwers, keukenbouwers, horecabouwers en architecten in de bouwsector, machinebouw, media en de publieke sector.

Bekijk onze realisaties in metaal op maat!

Hulp nodig?

Al meer dan 56 jaar specialiseert Bacovo zich in metaalconstructies op maat: lasersnijden, laswerken, plooien en graveren in staal, inox en aluminium. Van één stuk tot kleine en grote oplages.