Geert Van Bockstal neemt de fakkel over als nieuwe eigenaar en zaakvoerder van Bacovo

Geert Van Bockstal neem Bacovo over

Bacovo hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met zijn klanten en wij houden u dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze organisatie. Al meer dan 56 jaar specialiseert Bacovo zich in metaalconstructies op maat als familiebedrijf in handen van de familie Voorspoels. Om de groei en continuïteit van het bedrijf te verzekeren, komt daar nu stilaan verandering in.

 Graag kondigen wij via deze weg aan dat Geert Van Bockstal de fakkel overneemt als nieuwe eigenaar en zaakvoerder van Bacovo. Deze bedrijfsoverdracht brengt voor u als klant geen merkbare verandering met zich mee. Om de continuïteit te bewaren, blijven Bob Voorspoels en Paul Voorspoels mee aan boord in het bedrijf.

Wij blijven dus het vertrouwde adres voor uw maatwerk in metaal en garanderen de service die u van ons gewend bent. We blijven ons elke dag inzetten om betrouwbare kwaliteit te leveren en klantentevredenheid hoog te houden. We staan klaar om samen met u en uw bedrijf verder aan de toekomst te bouwen.

Deel dit bericht!

Hulp nodig?

Al meer dan 56 jaar specialiseert Bacovo zich in metaalconstructies op maat: lasersnijden, laswerken, plooien en graveren in staal, inox en aluminium. Van één stuk tot kleine en grote oplages.