Waarom Bacovo pionier is in metaal op maat? Dat ontdek je in deze video van Kanaal Z!

Een tijdje geleden kregen we de cameraploeg van Kanaal Z over onze werkvloer voor een opname voor Alle Zaken op een Rijtje. De ultieme gelegenheid om je mee te nemen in ons productieproces en je te vertellen wat ons nu juist zo uniek maakt.

Bij Bacovo kan je terecht voor metaal op maat. Dat wist je wellicht al. Voor onze klanten realiseren wij oplossingen in onder andere staal, inox, aluminium en/of messing vertrekkende van een schets op papier of een technische tekening. Onze opdrachtgevers komen uit verrassend veel verschillende sectoren, gaande van machinebouwers, over interieurbouwers tot architecten uit de bouwsector.

De voordelen van onze productiehal

Wat ons daarin zo uniek maakt? Onze productiehal is uitgerust met zowel een lasersnijmachine voor platen als een lasermachine die buizen en kokers snijdt. Die combinatie stelt ons in staat om frames te maken en grotere constructies te bouwen vertrekkende vanuit standaard platen, buizen en kokers. Daarnaast verzorgen wij ook de verdere afwerking van het metaal met een afgewerkt product als eindresultaat.

Kwaliteit is een van de belangrijkste redenen waarom ondertussen al meer dan 1 000 actieve klanten bij ons blijven bestellen. Naast kwaliteit is onze korte levertijd een sterke troef. Zowel grote als kleine productieorders kunnen we vaak al binnen 14 dagen afleveren omdat we de meeste basismaterialen op voorraad hebben in ons magazijn. Die grote voorraad gepaard met een modern machinepark en een zelfstandig en polyvalent team zorgen ervoor dat we snel kunnen reageren in functie van de vragen van onze klanten.

Benieuwd hoe wij aan de slag gaan met jouw vraag? Bekijk de video of neem contact met ons op voor een kennismaking.

Deel dit bericht!

Hulp nodig?

Al meer dan 56 jaar specialiseert Bacovo zich in metaalconstructies op maat: lasersnijden, laswerken, plooien en graveren in staal, inox en aluminium. Van één stuk tot kleine en grote oplages.