Voor al uw metaalwerken, van A tot Z

Bacovo in Lint is je geprefereerde partner voor al je metaalwerken. Als professional heb je een plan en je zoekt een uitvoerder? Je hebt een vraag over metaalwerken? Of gewoon, benieuwd naar wat wij kunnen? Metaalconstructies op maat, lasersnijden, lassen, plooien of graveren, we adviseren je met plezier!

Metaal op maat

Jij hebt als professional een plan? Dan zijn wij je partner! Eerst werken we je idee uit in een model. Aan de hand van een schets, een CAD CAM tekening of een bestaand model maken wij een 3D-ontwerp. Wij leveren al onze (eind)producten braamloos af!

MEER INFORMATIE

Lasersnijden

Onze lasersnijmachine, een Finn-Power L6, behoort tot de wereldtop en lasersnijdt aan een hoge snelheid staal, inox (RVS) en aluminium. De machine met een vermogen van maar liefst 4000 watt is verbonden met onze computers en wordt volledig automatisch gestuurd.

MEER INFORMATIE

Lassen

Bacovo is gespecialiseerd in het lassen van kleine en grote constructies voor klanten uit diverse sectoren. Wij lassen staal, inox en aluminium met diverse technieken. Alle laswerken vinden plaats in ons eigen atelier door onze gespecialiseerde medewerkers.

MEER INFORMATIE

Plooien

Bacovo is gespecialiseerd in het plooien van staal, inox en aluminium. We werken we met drie plooibanken van het kwaliteitsmerk Bystronic die digitaal worden aangestuurd en complexe plooibewerkingen aankunnen.

MEER INFORMATIE

Graveren

Lasergraveren is een snelle en fraaie manier om te graveren op staal, aluminium en inox. De computer aangestuurde laser beweegt snel over de oppervlakte en brandt in een zwarttint het gewenste resultaat in het materiaal.

MEER INFORMATIE

Metaalsoorten

Bacovo bewerkt diverse metalen zoals staal, inox/RVS en aluminium. Een overzicht van alle metalen die we in aanbod hebben en bewerken vind je hier. Onze metaalsoorten zijn steeds van hoogste kwaliteit.

MEER INFORMATIE

Bekijk onze realisaties!

Hulp nodig?

Al meer dan 56 jaar specialiseert Bacovo zich in metaalconstructies op maat: lasersnijden, laswerken, plooien en graveren in staal, inox en aluminium. Van één stuk tot kleine en grote oplages.

CONTACTEER ONS