Plooien

Bacovo plooit jouw plaatwerk

Bacovo is gespecialiseerd in het plooien van staal, inox, aluminium, messing en cortenstaal. Dankzij onze voorraden van de meest courante plaatdiktes in diverse kwaliteiten kunnen we stipt leveren volgens afspraak.

Moderne machines

Bij Bacovo werken we met drie plooibanken van het kwaliteitsmerk Bystronic. We beschikken over twee plooibanken van 4 meter, met plooicapaciteit tot 3 meter en één plooibank met een plooicapaciteit tot 1,5 meter. De machines worden digitaal aangestuurd, kunnen complexe plooibewerkingen aan en werken bijzonder accuraat. Met deze computergestuurde plooibanken plooien we platen met diktes van 0,15 mm tot 10 mm.

Knippen van staal, inox en aluminium

Wij zorgen eveneens voor het knippen van staal, RVS, aluminium, messing en cortenstaal. Met onze knipmachines voeren we opdrachten uit tot 3 meter, met plaatdiktes tot 6 mm bij staal en aluminium en tot 4 mm bij inox/RVS.

Persbouten en persmoeren

Wij beschikken over een persmachine met automatische aanvoer voor draaistiften en moeren, dit als meerwaarde voor jouw product.

< TERUG NAAR OVERZICHT

Bekijk onze realisaties in plooien!

Hulp nodig?

Als meer dan 50 jaar specialiseert Bacovo zich in metaalconstructies op maat: lasersnijden, laswerken, plooien en graveren in staal, inox en aluminium. Van één stuk tot kleine en grote oplages.

CONTACTEER ONS